Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 17:47

گراتن يونانى

گراتن يونانى

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن ٢ قاشق سوپخورى

پياز خرد كرده ١ عدد متوسط

رب گوجه فرنگى ٢ قاشق سوپخورى

نمك و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

گوشت چرخكرده ٢٠٠ گرم

برنج پخته  ٢ پيمانه

گوجه فرنگى فيله کرده ١ عدد متوسط

تخم مرغ زده شده ١ عدد

آويشن ١ قاشق سوپخورى

سس سفید 1 پیمانه

پنير موزارلا رنده کرده یک‌ونیم پیمانه

آشپزباشی - سرمه جلیلی

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید، آن‌گاه پیاز را در آن تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

سپس گوشت را اضافه کنید و با مواد ترکیب کرده تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. اینک ظرف مناسبی را قدری چرب کنید و نیمی از برنج را کف ظرف بریزید.

حالا از مواد فراهم کرده، گوجه‌فرنگی، آویشن و نیمی از سس و پنیر را بریزید. سپس باقیمانده برنج را بریزید و با پنیر و سس سفید رویش را بپوشانید .

اینک در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر برشته و طلایی شود.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع گراتنآشپزباشیسرمه جلیلیغذای فرانسویگراتن یونانی تعداد بازديد: 1125 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است