Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 تیر 1403 - 02:42

ساندویچ سبزیجات

ساندویچ سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

روغن 3 قاشق سوپخوری

اسفناج خرد کرده ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده ۴ قاشق سوپخوری

گوجه خرد کرده یک عدد کوچک

نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده و سرخ کرده 2 قاشق سوپخوری

نان باگت 1 عدد

پنیر موزارلا رنده کرده  ۲۰۰ - ۲۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس:

کره ۵۰ گرم

آرد 2 قاشق سوپخوری

شیر ۲۰۰ میلی لیتر

خامه صبحانه دو قاشق سوپخوری

نمک و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو مقدم

روغن را درتابه مناسبی بریزید، اسفناج را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.

آن‌گاه فلفل دلمه و گوجه فرنگی را اضافه کرده و ده دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا نمک، فلفل، پودر سیر و پیاز را اضافه کنید و تابه را  از روی حرارت  بردارید.

سپس باگت را از پهلو به دو نیم تقسیم کرده و خمیر میانی باگت را خالی کنید.

اینک از سس تهیه کرده داخل باگت‌ها را آغشته کرده و با سبزیجات پر کنید و روی مواد را با پنیر موزارلا بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شده و برشته شود.

روش تهیه سس: در ظرفی مناسبی کره و آرد را بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا کره آب شود و آرد در آن تفت داده و بوی خامی آن گرفته شود.

آن‌گاه به یکباره شیر را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ، صاف و یکدست شود. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. حالا خامه را بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیساندویچ سبزیجاتغذای سبکساندویچ گرمغذای راحتغذای آسانآرزو مقدمنان باگت تنوری شدهمواد لازم برای تهیه ساندویچ سبزیجات تعداد بازديد: 1333 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است