Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 19:06

خوراك پاستا با زیتون و براكلی

خوراك پاستا با زیتون و براكلی

shooroshirin1

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

پاستای شكل‌دار  200 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

اسفناج خرد كرده 300 گرم

 

پیازچه‌ خرد كرده  6 ساقه

 

قارچ خرد كرده 6 عدد

 

براكلی گلچه كرده 100 گرم

 

نمك و فلفل قرمز به میزان لازم

 

سیر له كرده 1 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

زیتون سیاه حلقه‌ای خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

زیتون سبز حلقه‌ای خرد كرده 1قاشق سوپخوری

 

خامه‌ كم‌چرب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

پنیر تازه یا پنیر سفید خرد كرده برای تزئین 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – معصومه عیوضی

 

پاستا را در آب جوش و نمك بپزید و در صافی بریزید. آن‌گاه روغن زیتون را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق گرم كنید. سپس اسفناج و پیازچه را بیفزائید و تفت دهید تا آب اسفناج كشیده شود.

اكنون قارچ، براكلی، نمك، فلفل، سیر و زنجفیل را نیز بیفزائید و تفت دهید. حالا زیتون و خامه را درون سس فراهم كرده بریزید و مخلوط كنید. اینك پاستا پخته را به سس افزوده و مخلوط كنید. اكنون خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر بیارائید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید، ‌پنیر را با آب لبو رنگ‌آمیزی كنید.

 

برچسب ها: پاستاانواع خوراکخوراکآشپزی با پاستاخوراك پاستاآشپزی با براکلیخوراک با زیتون تعداد بازديد: 1197 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است