Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:33

تارتلت پنیر سفید با تخم بلدرچین

تارتلت پنیر سفید با تخم بلدرچین

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

نان تست (برشتی) 8 تكه

 

كره 50 گرم

 

تخم بلدرچین پخته 8 عدد

 

زیتون سیاه بدون هسته 8 عدد

 

پنیر سفید خردكرده 125 گرم

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری 8 عدد

 

جعفری برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس زیتون:

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

سركه 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری خردكرده به میزان لازم

 

شكر یك پینچ

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی

 

فر(تاون) را با دمای 190 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. حال اطراف نان‌ها را ببرید و با وردنه آن‌ها را تخت و صاف كنید. بعد در قالب مافین چربكرده قرار دهید.

سپس روی نان‌ها را نیز با كره چرب‌كنید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه نان‌ها برشته شود، در فر(تاون) قرار دهید. آن‌گاه داخل نان‌ها را با مخلوط تخم بلدرچین، زیتون، پنیر و گوجه‌فرنگی پر كنید. اكنون روی آ‌ن‌ها سس بریزید و با جعفری تزئین نمائید.

روش تهیه سس: تمامی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید.

 

 

برچسب ها: تارتلتآموزش تارتلتانواع تارتلتآشپزی با پنیرمواد اولیه تارتلتآشپزباشیتارتلت پنیر سفیدتارتلت با تخم بلدرچیندستور تارتلت تعداد بازديد: 1201 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است