Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 31 خرداد 1403 - 11:18

محْشی البَطاطا

محْشی البَطاطا

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب زمینی 4 عدد درشت

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

گوشت چرخكرده 250 گرم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

خلال بادام یك‌چهارم پیمانه

 

گشنیز خرد كرده 4 قاشق سوپخوری

 

نعنا خشك 1 قاشق سوپخوری

 

بهارات 1 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

مواد لازم سس

 

روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

 

سیر له كرده 2 حبه

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

سركه 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل قرمز به میزان لازم

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

 

پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید، داخل‌شان را خالی كنید و در روغن سرخ نمایید. حالا قدری روغن در تابه بریزید و گوشت و پیاز را در آن تفت دهید.

آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی، خلال بادام، گشنیز، نعنا، بهارات و نمك را بیفزائید و قدری تفت دهید. اینك سیب‌زمینی‌ها را با این مایه پر كنید و در ظرف نسوز چربكرده بچینید سس فراهم كرده را رویش بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا محشی‌البطاطا را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید و به دلخواه بیارائید.

روش تهیه سس: همه مواد را با هم مخلوط كنید.

یادآوری 1: در لبنان، این غذا را با پلوی زعفرانی همراه با فلفل میل می‌كنند.

یادآوری 2: می‌توانید گوشته سیب‌زمینی را بپزید و پوره كنید و كنار محشی‌البطاطا قرار دهید.

یادآوری 3: بهارات تركیبی است از فلفل سیاه، زیره، تخم‌گشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل.

 

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی با سیب زمینیآشپزباشیاعظم گلزارمنشمحْشی البَطاطاآموزش محْشی البَطاطاطرز تهیه محْشی البَطاطادستور محْشی البَطاطا تعداد بازديد: 1120 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است