Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:56

الویه قیفی

الویه قیفی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  حدود 20 عدد

پودر مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

آب ولرم یک‌چهارم پیمانه

آرد الک کرده به میزان لازم

نمک به میزان لازم

روغن مایع  30 میلی‌لیتر

شیر 250 میلی‌لیتر

زرده تخم مرغ  2عدد

سالاد الویه  به میزان لازم

آشپزباشی - فاطمه درویش

مایه خمیر، شکر و آب را درون ظرف مناسب بریزید و رویش را بپوشانید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و در مرکز آن حفره‌ای ایجاد کنید.

حالا مایه خمیر، روغن و شیر را به آرد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر شود (خمیر را 5 دقیقه ورز دهید).

سپس خمیر را در جای گرم قرار دهید تاحجمش دو برابر شود.

اکنون قیف‌های فلزی مخصوص را چرب کنید و خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید. و از آن نوارهایی به اندازه 1×12 سانتیمتر برش بزنید.

سپس نوارها را دور قالب بپیچید و آنها را در سینی فر قرار دهید و 15 دقیقه استراحت دهید.

اکنون نان‌ها را با زردة‌ تخم‌مرغ اندود کنید و در فر گرم کرده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بپزید.

سپس آنها را از فر خارج کرده و صبر کنید خنک شوند و داخل آنها را با سالاد الویه پر کنید.

یادآوری: میزان آرد باید به اندازه‌‌ای باشد که خمیر به دست نچسبد.

برچسب ها: انواع سالادغذای مللسالاد الویهآشپزباشیفاطمه درویشالویه قیفیالویه در قیفالویه فانتزی تعداد بازديد: 1224 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است