Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 26 آذر 1396 - 00:14

ساندويچ سه لايه خيار و شويد

ساندويچ سه لايه خيار و شويد

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نان برشی سبوسدار 12 عدد

 

خیار حلقه‌ای خرد كرده 4 عدد

 

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پوست لیموی رنده كرده از 1 لیمو

 

تخم كرفس 1 قاشق چایخوری

 

نمك دریا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كره‌ی معطر

 

دانه‌ی فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

 

كره‌ی نرم 250 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده از 2 لیمو

 

آبلیموی تازه از یك نصفه‌ی لیمو

 

شوید خرد كرده 20 گرم

 

پیازچه‌ی خرد كرده 20 گرم

 

تخم كرفس 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی

 

روی‌ نان‌ها كره‌ی معطر بمالید و ورقه‌های خیار را بچینید و اندكی از مخلوط فلفل، پوست لیمو، تخم كرفس و نمك دریا رویش بپاشید. آن‌گاه هر سه برش نان را روی هم قرار دهید به گونه‌ای كه خیار روی ساندویچ قرار بگیرد. حالا ساندویچ را با چاقوی تیز دندانه‌دار ببرید و از باقیمانده‌ی ادویه رویش بپاشید.

روش تهیه‌ی كره‌ی معطر: دانه‌های فلفل را آسیاب كنید و همراه با باقیمانده‌ی مواد لازم، در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره‌ی یكدستی حاصل شود. اكنون كره‌ی معطر را در دمای محیط نگه دارید و بلافاصله مصرف كنید. همچنین می‌توانید باقیمانده‌ی كره‌ی معطر را تا یك هفته در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: میان وعدهآموزش ساندویچانواع ساندویچساندويچ سه لايه خيار و شويدساندویچ سه لایهروش تهیه کره معطرساندویچ تعداد بازديد: 352 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است