Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:36

دست‌پیچ با سس بادام هندی

دست‌پیچ با سس بادام هندی

shooroshirin1

0 0

سخت

4 نفر

مواد مورد نیاز

هویج خرد كرده و پخته 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد كرده یك‌چهارم از یك عدد

 

نخودفرنگی پخته یك‌دوم پیمانه (100 گرم)

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

ذرت پخته یك‌دوم پیمانه (100 گرم)

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده  50 گرم

 

پنیر موزارلای رنده كرده 3 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌‌چهارم قاشق چایخوری

 

خمیر پیراشكی آماده 8 عدد

 

روغن مایع به میزان لازم

 

مواد لازم سس

 

كره 25 گرم

 

آرد گندم 1 قاشق سوپخوری

 

زرده تخم‌مرغ  1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر پارمسان رنده شده 50 گرم

 

بادام هندی  100 گرم

 

آشپزباشی – معصومه عیوضی

 

هویج، فلفل دلمه‌ای، نخودفرنگی، جعفری، ذرت و قارچ را در سه‌قاشق سوپخوری روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و 1 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه پنیر، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس خمیر پیراشكی را پهن كنید و هر بار قدری از مایه فراهم‌كرده، وسط هر خمیر بگذارید و بپیچید. اینك دست‌پیچ‌ها را در ظرف نسوز چربكرده قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برشته كنید حالا دست‌پیچ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سس میل كنید.

روش تهیه سس: كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید. حالا زرده تخم‌مرغ، نمك، فلفل و پنیر پارمسان را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. سپس بادام هندی را به سس بیفزائید.

 

برچسب ها: دست‌پیچ با سس بادامانواع دست‌پیچطرز تهیه دست‌پیچآموزش دست‌پیچمواد اولیه دست‌پیچآشپزی با سس بادام تعداد بازديد: 1607 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است