Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:35

پاستا پنه با سس پستو و زیتون

پاستا پنه با سس پستو و زیتون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای4-6 نفر

 پاستا پنه  500 گرم

نمک به میزان لازم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 300 گرم

فیله مرغ خرد کرده 300 گرم

سیر له کرده 3 حبه

زعفران حل کرده به میزان لازم

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

زیتون ورقه‌ای خرد کرده یک پیمانه

سس پستو  یک پیمانه

پنیر بلوچیو رنده کرده 200 گرم

پنیر پارمسان یک سوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

پاستا را در آب جوش و نمک بپزید و آبکشی کنید. آن گاه قارچ را تفت دهید. حالا فیله‌های مرغ را با نمک، سیر و زعفران مزه‌دار کنید و قدری تفت دهید.

سپس در ظرف مناسبی پاستا، روغن زیتون، قارچ، زیتون، فیله مرغ، سس پستو و پنیر را مخلوط کنید و در قابلمه مناسبی بریزید.

اینک به مدت 30 دقیقه پاستا را دم کنید. حالا پاستا را در ظرف مناسبی برای پذیرایی بکشید و رویش را با پنیر پارمیسان بیارائید.

برچسب ها: پاستا با سس پستوپاستا پنهانواع پاستاآشپزباشیاعظم گلزارمنشپاستاهای خوشمزه تعداد بازديد: 1273 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است