Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 آذر 1399 - 10:37

ته‌چین زعفرانی با ماهی

ته‌چین زعفرانی با ماهی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

آب 3 پیمانه (750 میلی‌لیتر)

 

قرص عصاره‌ مرغ پودر كرده 1 عدد

 

زعفران سائیده 1 پینچ

 

برنج 100 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 100 گرم

 

كنسرو ماهی تن 1 قوطی

 

تخم‌مرغ همزده‌ اضافی 2 عدد

 

شیر 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

پنیر چدار یا گودای رنده‌كرده 90 گرم

 

كدوی رنده‌كرده 1 عدد متوسط

 

سس خردل 1 قاشق چایخوری

 

تره‌ خردكرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

آب را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه قرص مرغ، زعفران و برنج را بیفزائید و به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه برنج بپزد و آبش كشیده شود روی حرارت ملایم نگه دارید.

همینكه برنج خنك شد، تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس كف قالب مناسبی را به اندازه‌ی 19× 29 سانتیمتر با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و چرب كنید. حالا مخلوط برنج را در قالب بریزید و صاف كنید.

آن‌گاه ماهی تن را در صافی بریزید و روغن اضافیش را بگیرید و با چنگال خرد كنید. اكنون ماهی را روی مایه‌ برنج بریزید و پخش كنید. تخم‌مرغ (اضافی)، شیر، پنیر، كدو، سس خردل و تره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

حالا این مخلوط را روی برنج و ماهی بریزید و قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه روی مخلوط برنج طلائی رنگ شود، بپزید.

اكنون مخلوط برنج و ماهی را به اندازه‌های دلخواه ببرید و برای پذیرائی در بشقاب زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی با ماهیته‌چین زعفرانیته‌چین با ماهیانواع ته‌چینطرز تهیه ته چینمواد اولیه ته چین تعداد بازديد: 929 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است