Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 13:37

خوراك مرغ و پاستا

خوراك مرغ و پاستا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

فیله مرغ 250 گرم (3 قطعه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

 

كره 25 گرم

 

پیازچه  6 ساقه

 

كدو سبز خرد كرده 150 گرم

 

پاستا‌ی شكل‌دار 300 گرم

 

خامه 100 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده 150 گرم

آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

فیله مرغ را به شكل نوارهای باریكی ببرید و با نمك، فلفل و پودر سیر، قدری در كره تفت دهید. پیازچه‌ها را خرد كنید و  همراه با كدو به فیله اضافه كنید و هم بزنید تا كدو و پیاز بپزد و نرم و سبك شود. پاستا را با كمی نمك و آب جوش به مدت 15 دقیقه بجوشانید و بعد داخل آبكش بریزید تا آب آن گرفته شود.

سپس خامه را به پاستا بیفزائید و در ظرف مورد نظر بكشید. فیله‌های مخلوط با كدو و پیازچه را نیز اضافه كنید. حالا روی آن را با پنیر تزئین كنید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیخوراک مرغآشپزباشیمعصومه عیوضیخوراك مرغ و پاستاروش تهیه خوراك مرغ و پاستاخوراک با پاستامواد لازم خوراك مرغ و پاستا تعداد بازديد: 1144 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است