Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:19

خوراك فیله گوساله با باقلا سبز

خوراك فیله گوساله با باقلا سبز

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

گوشت خلالی خردكرده 500 گرم

 

نمك و فلفل سیاه  به میزان لازم

 

ترخان و مرزه خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

آب  یك و نیم پیمانه

 

سیب‌زمینی پخته و توپی كرده 400 گرم

 

قارچ خردكرده و پخته  400 گرم

 

لپه باقلا سبز پخته 250 گرم

 

زعفران یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه  از یك عدد لیمو

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و كره را در آن آب كنید سپس پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. بعد نمك، فلفل، ترخان و مرزه را اضافه كنید. حالا آرد را در آب حل سازید و به مواد بیفزائید و درِ تابه را بگذارید تا گوشت بپزد.

همینكه گوشت پخت، سیب‌زمینی، قارچ، باقلا، زعفران و آبلیمو را درون تابه بریزید و مخلوط كنید. خوراك باید مزه تند داشته باشد. اینك آن را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.

یادآوری: برای تهیه سیب‌زمینی توپی شكل، از وسیله مخصوص این كار كمك بگیرید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیاعظم گلزارمنشخوراک فیلهخوراك فیله گوسالهخوراک با باقلا سبزمواد لازم خوراک فیلهروش تهیه خوراک فیله تعداد بازديد: 1164 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است