Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 2 آبان 1396 - 07:38

مافن سیب‌زمینی و مرغ

مافن سیب‌زمینی و مرغ

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 8 عدد

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه  یك‌چهارم قاشق چایخوری

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

فیله مرغ پخته و مكعبی خرد كرده 40 گرم

سیب‌زمینی پخته و مكعبی خرد كرده 40 گرم

پنیر سفید رنده كرده 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12تائی مافن را، با كره چرب سازید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شیر، نمك، فلفل و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كف كند و رنگش روشن شود. حالا مایه به دست آمده را درون قالب‌ها بریزید و در هر كدام، چند تكه مرغ و سیب‌زمینی بیندازید.

سپس روی مافن‌ها را با پنیر بپوشانید و 10-12 دقیقه، در فر بپزید تا تخم‌مرغ‌ها ببندد. اكنون آنها را از فر درآورید و همینكه اندكی خنك شدند، برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: مافن سیب‌زمینی و مرغآشپزي با مرغآموزش مافن مرغمافن مرغمواد لازم مافن تعداد بازديد: 334 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است