Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:09

پسته‌پلو با طعم هل

پسته‌پلو با طعم هل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن  به میزان لازم

 

دانه هل سبز  10 عدد

 

زنجفیل تازه و رنده كرده  1 قاشق چایخوری

 

برگ بو 2 عدد

 

فلفل قرمز قلمی، خردكرده 1 عدد

 

سیر له كرده  2 حبه

 

پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ 1 لیتر

 

نمك به مقدار لازم

 

برنج 3 پیمانه (معادل 450 گرم)

 

پسته پوست‌گرفته  75 گرم

 

نعنای خردكرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

قابلمه مناسبی را روی اجاق قرار دهید. قدری روغن در آن بریزید. هل، زنجفیل، برگ بو، فلفل و سیر را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. آن‌گاه پیازداغ، آب مرغ و نمك را اضافه نمائید. درِ قابلمه را بگذارید و صبر كنید تا بجوشد.

اكنون برنج – را كه از قبل خیسانده‌اید- در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه دم كنید. اینك پسته و نعنا را با پلو تركیب سازید و آن را 5 دقیقه دیگر دم كنید. سپس در دیس مناسبی بكشید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیپسته‌پلو با طعم هلپسته پلوپسته پلو با هلروش تهیه پسته پلومواد لازم پسته پلو تعداد بازديد: 1123 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است