Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 03:11

كیش ماهی دودی و پنیر

كیش ماهی دودی و پنیر

shooroshirin5

0 0

سخت

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 125 گرم

 

نمك یك پینچ

 

كره‌ی سرد خرد كرده 75 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

آب سرد 1-2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

خامه 100 میلی‌لیتر

 

پنیر موزارلا‌ی رنده كرده 150 گرم

 

مواد لازم میانی

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

فیله‌ی ماهی دودی 200 گرم

 

كره 25 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

قارچ ریز خرد كرده 150 گرم

 

ادویه‌ی ماهی 1 قاشق چایخوری

 

جعفری ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

آرد و نمك را الك كنید و در كاسه‌ی مناسب و جاداری بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید.

حالا زرده‌ی تخم‌مرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا مواد خمیر شود.

آن‌گاه خمیر را اندكی ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 15 دقیقه، در یخچال استراحت دهید.

اكنون با وردنه، خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 5 میلی‌متر باز كنید و در قالب پای به قطر 20 سانتیمتر پهن نمائید.

اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد كنید تا هنگام پختن، كف نان پف نكند!

حالا قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و خمیر را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید تا طلائی رنگ شود.

اینك كیش را با مواد میانی پر كنید، تخم‌مرغ‌ها و خامه را با چنگال بزنید و روی مواد میانی بریزید و با پنیر بپوشانید.

حالا دوباره قالب را در سینی بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید تا كیش بپزد و پنیر طلائی‌رنگ شود.

روش تهیه‌ی مایه‌ی میانی

آبلیمو را روی ماهی بریزید و در ظرف نسوزی بگذارید.

روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و ماهی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس قارچ را بیفزائید و 3 دقیقه، تفت دهید اینك ماهی، ادویه و جعفری را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآشپزی دریاییآموزش کیشانواع کیشماهی دودیدستور پخت ماهیكیش ماهی دودی و پنیر تعداد بازديد: 817 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است