Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:57

تارتلت كدو و گوجه فرنگی

تارتلت كدو و گوجه فرنگی

shooroshirin5

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

گوجه‌فرنگی مینیاتوری دو نیم كرده 60 گرم (12 عدد)

 

خمیر تارت به میزان لازم

 

كدو سبز درشت رنده‌كرده 120 گرم (1 عدد متوسط)

 

فیله‌ی ماهی خردكرده 150 گرم

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 2 عدد

 

خامه 80 میلی‌لیتر

آشپزباشی

 

فر(تاون) را با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. آن‌گاه، گوجه‌فرنگی‌ها را از سمت برش‌خورده به مدت 20 دقیقه روی سینی فر قرار دهید و برشته كنید.

در این فاصله،قالب‌های تارتلت را چرب كنید و خمیر تارتلت را درون ‌آن قرار دهید. حالا، دمای فر را تا 200 درجه‌ی سانتیگراد افزایش دهید.

سپس، آب اضافی كدوی رنده‌كرده را دور بریزید و با ماهی و آویشن در كاسه‌ی مناسبی مخلوط كنید. حال این مخلوط را روی خمیر تارتلت پخش كنید.

اكنون، تخم مرغ و خامه را در ظرف كوچكی مخلوط سازید و به تارتلت بیفزائید. اینك، گوجه‌فرنگی‌ها را رویش بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید.

پس از آن، 5 دقیقه صبر كنید تا تارتلت خنك شود. حالا آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.

یادآوری: برای تهیه‌ی خمیر تارت به دستور تارت بره و بادمجان مراجعه كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با کدوآموزش تارتلتآشپزی با گوجه فرنگیغذای پیک نیکیتارتلت گوجه فرنگیآشپزباشیتارتلت كدو تعداد بازديد: 1251 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است