Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:11

سوفله ماكارونی

سوفله ماكارونی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ماكارونی  75 گرم

 

نمك  به میزان لازم

 

كره  50 گرم

 

نان كوبیده 25 گرم

 

آرد 40 گرم

 

پاپریكا  1 قاشق چایخوری

 

شیر 300 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر گودا 75 گرم

 

پنیر پارمزان 50 گرم

 

تخم مرغ 3 عدد

آشپزباشی

 

ابتدا ماكارونی را با آب و نمك بجوشانید و آبكش كنید. آن‌گاه كف و اطراف یك قالب مخصوص سوفله را با ظرفیت یك‌دوم لیتر، با قدری از كره چرب كنید و نان كوبیده بپاشید. حالا در تابه مناسبی، باقیمانده كره را بریزید و روی اجاق آب كنید، آرد و پاپریكا را در آن تفت دهید، شیر را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بعد از 1 دقیقه، نمك، فلفل و پنیرها را به سس اضافه كنید. اكنون سس را با ماكارونی مخلوط نمائید. اینك زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا كنید. زرد‌ه‌ها را بزنید تا غلیظ شود بعد به آرامی با ماكارونی مخلوط كنید.

سفیده‌ها را نیز هم بزنید تا فرم بگیرد و خیلی آرام به مخلوط ماكارونی بیفزائید و داخل قالب بریزید. اینك مخلوط را در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا رویه آن طلائی‌رنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسوفلهآشپزباشیسوفله ماكارونیروش تهیه سوفله ماكارونیسوفله با ماکارونیتهیه سوفله ماکارونی تعداد بازديد: 1394 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است