Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 23:25

ایچ پیلاو

ایچ پیلاو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برنج 400 گرم

 

كره  70 گرم

 

پیاز متوسط خردكرده  2 عدد

 

سینه مرغ خردكرده 1 عدد

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌دوم چایخوری

 

زرشك 3 قاشق سوپخوری

 

دانه صنوبر بو داده 2 قاشق سوپخوری

 

شوید خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

برنج را بشوئید و خیس كنید. در قابلمه مناسبی، كره و پیاز را روی اجاق تفت دهید، مرغ را بیفزائید و كمی سرخ كنید. اینك برنج را بیفزائید و كمی تفت دهید. حالا نمك، فلفل، زرشك، دانه صنوبر و به میزان لازم آب اضافه كنید، در حدی كه یك بند انگشت آب روی تمام مواد را بگیرد.

پس از جوشیدن و تمام شدن آب، درِ قابلمه را ببندید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، با حرارت ملایم پلو را دم كنید. پس از دم كشیدن، شوید و دارچین را با پلو مخلوط كنید و برای پذیرائی در دیس بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیماه منیر نوریایچ پیلاوروش تهیه ایچ پیلاومواد لازم ایچ پیلاوتهیه ایچ پیلاوآشپزی با ایچ پیلاو تعداد بازديد: 1647 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است