Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:52

پاكت كِرپ

پاكت كِرپ

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

تخم مرغ 4 عدد

 

شیر 200 میلی‌لیتر

 

آرد 100 گرم

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

نمك به مقدار لازم

 

پنیر موزارلای رنده كرده 100 گرم

 

سینه‌ی مرغ پخته 1 عدد

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پوره‌ی نخود سبز 1 پیمانه

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

تخم مرغ، شیر، آرد، روغن و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا مایه‌ی كرپ، صاف و یكدست شود.

بعد به‌مدت 15 دقیقه كنار بگذارید. سپس پنیر و مرغ را- كه كاملاً خرد كرده‌اید- در ظرفی بریزید.

آن‌گاه نمك، آبلیمو و روغن زیتون را بیفزائید. سپس تابه‌ی مناسبی را با كمی روغن چرب كنید و یك ملاقه از مایه‌ی كرپ بریزید و تابه را بچرخانید تا تمام سطح آن را بپوشاند.

همین كه مایه كرپ بست، طرف دیگر آن را نیز برشته كنید. تمام كرپ‌ها را به همین صورت آماده سازید.

اكنون هر بار یك قاشق از مخلوط مرغ‌ و پنیر را در هر یك از كرپ‌ها بریزید.

سپس روی آن پوره‌ی نخود بریزید و به شكل پاكت نامه، آن را تا بزنید و با ساقه‌ی پیازچه، پاكت را تزئین كنید.

برای استفاده از ساقه‌ی پیاز، آن را در كمی آب داغ بزنید تا نرم شود. آن‌گاه در آب سرد قرار دهید تا برای گره زدن آماده باشد.

نكته‌ی خواندنی

تخم‌مرغ حاوی املاح لازم برای تامین سلامتی فرد است. به خصوص اینكه منبع كلسیم، فسفر، روی، پتاسیم، منیزیم و سلنیوم می‌باشد كه برای رشد و سلامت اعصاب، استخوان‌ها، دندان‌ها، سلامت پوست، سیستم ایمنی و عضلات لازم است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیمیان وعده دانش آموزانانواع کرپآموزش کرپمیان وعده مدرسهآشپزباشیمیان وعده کودکپاکت کرپ تعداد بازديد: 1188 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است