Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:16

كوكوی پنیر

كوكوی پنیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پنیر  150 گرم

 

تخم‌مرغ  4 عدد

 

تخم گشنیز آسیاب كرده  یك دوم قاشق چایخوری

 

زیره  یك دوم قاشق چایخوری

 

زعفران  به میزان لازم

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

روغن  به میزان لازم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا پنیر را با چنگال خرد كنید. بعد تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بشكنید. آن‌گاه زیره، تخم گشنیز، نمك، فلفل، زعفران و پنیر را به آن بیفزائید و با هم مخلوط نمائید. حالا در ظرف مناسبی روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا كاملاً داغ شود. سپس مایه كوكو را در آن بریزید.

اینك سطح مایه را صاف كنید و با حرارت ملایم بپزید تا برشته شود. آن‌گاه كوكو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برشته شود. اكنون كوكو را به اندازه‌های دلخواه ببرید، در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را تزئین نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزیکوکوآشپزباشیمرضیه مرشدیكوكوی پنیرروش تهیه كوكوی پنیرمواد لازم كوكوی پنیر تعداد بازديد: 1085 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است