Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 7 آبان 1399 - 23:52

پیراشكی مرغ و مارچوبه

پیراشكی مرغ و مارچوبه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خمیر هزارلا 4 ورق به اندازه 30× 32 سانتیمتر

 

مرغ پخته و خردكرده  150 گرم (1 پیمانه)

 

كنسرو مارچوبه خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

خامه 2 قاشق سوپخوری

 

تره خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

پنیر چدار رنده‌كرده  50 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

آشپزباشی – سرورچاووشی

 

از هر خمیر هزارلا 4 نوار ببرید و هر نوار را به 3 قسمت مساوی تقسیم كنید. به این ترتیب 48 مستطیل 8×10 سانتیمتری از خمیر به دست می‌آید.

آن‌گاه مرغ، مارچوبه، خامه، تره و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس روی هر تكه خمیر، یك قاشق چایخوری از این مخلوط بریزید، لبه‌های خمیر را با تخم‌مرغ مرطوب كنید.

خمیر را از درازا تا بزنید و دو طرف آن را به زیر تا كنید. حال خمیرهای پر كرده را در سینی چربكرده قرار دهید، رویشان تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه روی خمیر طلائی رنگ شود، در فر گرم‌كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغپیراشكیانواع پیراشكیطرز تهیه پیراشكیمواد اولیه پیراشكیپیراشكی مرغآموزش پیراشكیپیراشكی مارچوبه تعداد بازديد: 814 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است