Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 08:48

ساندويچ استيك و سس اسفناج

ساندويچ استيك و سس اسفناج

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی گوساله (استیك) 4 تكه‌ی 200 گرمی

 

فلفل به میزان لازم

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

سویاسس 1قاشق سوپخوری

 

خامه‌‌ی صبحانه 200 میلی‌لیتر

 

نعنای خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

نان فرانسوی یا نان دلخواهتان به میزان لازم

 

برگ نعنا برای تزئین به میزان لازم

 

اسفناج 1 دسته‌ی كوچك

 

نمك دریا به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

استیك را در مخلوط فلفل، روغن زیتون و سویا سس بخوابانید و 2-3 ساعت در یخچال نگه‌‌دارید.

استیك‌ها را یكی یكی در تابه‌ی چدنی، روی اجاق برشته كنید.

حالا نیمی از مخلوط خامه و برگ نعنا را روی نان بمالید، برگ‌های اسفناج را رویش بچینید و استیك را روی آن بگذارید.

اكنون استیك را با برگ‌های نعنا، اسفناج، باقیمانده‌ی سس خامه، نعنا و نمك دریا بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع سسآموزش سسآموزش ساندویچانواع ساندویچساندويچ استيك و سس اسفناجسس اسفناج تعداد بازديد: 1049 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ساندویچ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است