Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 22:38

سوپ هویج و گشنیز

سوپ هویج و گشنیز

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره  50 گرم

 

تره فرنگی (خردكرده) 3 عدد

 

هویج 450 گرم

 

پودر گشنیز 1 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ 1/5 لیتر

 

ماست چرب (خامه‌ای) 150 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

گشنیز خردكرده  2-3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. تره فرنگی و هویج را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه خوب تفت دهید تا سبزی‌ها درون ظرف كمی نرم شود ولی تغییر رنگ ندهد. بعد پودر گشنیز را بیفزائید و هم بزنید. بعد آب مرغ را اضافه كنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد تا هویج و تره‌فرنگی بپزد.

سپس مخلوط را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و  پوره كنید. دوباره سوپ را به ظرف باز گردانیده و 2 قاشق سوپخوری ماست به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید ولی دقت كنید نجوشد. اكنون سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید، یك قاشق ماست به آن اضافه كنید.

 

برچسب ها: سوپآموزش آشپزیآشپزباشیژینوس نوروزیسوپ هویجسوپ هویج و گشنیزسوپ با گشنیز تعداد بازديد: 1047 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است