Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 مهر 1399 - 21:07

سوفله پاستا

سوفله پاستا

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستا شكل دار 150 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

كلم براكلی خرد كرده  150 گرم

 

ژامبون خرد كرده   150 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سس بشامل یك‌دوم پیمانه

 

تخم‌مرغ  5 عدد

 

پنیر موزارلای رنده كرده 150 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

 

كره 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

آب‌گوشت 100 میلی‌لیتر

 

شیر 100 میلی‌لیتر

 

جوز هندی رنده كرده  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل سفید به میزان لازم

 

خامه 3 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو تازه 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – مریم امیری

 

پاستا را در آب جوش و نمك بجوشانید تا نرم شود. سپس آن را در صافی بریزید. آن‌گاه در تابه مناسبی پیاز را در روغن زیتون تفت دهید، براكلی را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید تا كمی نرم شود.

حالا ژامبون را اضافه كنید و تابه را از روی حرارت بردارید. اینك نمك، فلفل و سس بشامل را با آن مخلوط كنید و بگذارید سرد شود. اكنون زرده‌های تخم‌مرغ را با سس و پاستا مخلوط كنید.

سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. اینك آن را به آرامی با مواد قبل مخلوط نمائید. حالا مایه فراهم كرده را داخل 4 قالب سوفله چربكرده با گنجایش 200 میلی‌لیتر بریزید و سطح آن را با پنیر بپوشانید. سپس در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.

روش تهیه سس بشامل: كره را در تابه‌ای گرم كنید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آرد را اضافه كنید و به تفت دادن ادامه دهید، به حدی كه بوی خامی آرد گرفته شود اما رنگ آن تغییر نكند.

 آن‌گاه آب گوشت و شیر را با هم مخلوط كنید و به تدریج به مخلوط آرد اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. جوز هندی، نمك و فلفل را نیز اضافه كنید.

سس را به مدت تقریبی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. سپس خامه و آبلیمو را بیفزائید و ظرف سس را از روی حرارت بردارید. صبر كنید تا سس كمی خنك شود. سپس آن را مصرف نمائید.

 

برچسب ها: پاستاآموزش سوفلهسوفلهطرز تهیه سوفلهمواد اولیه سوفلهانواع سوفلهسوفله پاستا تعداد بازديد: 822 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است