Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 01:28

اِگ رول

اِگ رول

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای داخل اِگ رول

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سیر خرد كرده 3 حبه

 

موسیر خیسانده و خرد كرده 4 عدد

 

پیازچه خرد كرده 150 گرم

 

كلم برگ سفید خرد كرده 200 گرم

 

فیله‌ی مرغ 250 گرم

 

جوانه‌ی ماش 300 گرم

 

نمك، فلفل و نمك چینی از هر كدام یك قاشق چایخوری

 

زنجفیل آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری

 

سویا سس، سركه‌ی بالزامیك و روغن كنجد

 

 

از هر كدام یك قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه خمیر

 

آرد 800 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

روغن مایع یك‌دوم پیمانه

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

آب حدود 2 پیمانه

آشپزباشی- شهلا سیف پور

 

آرد، تخم مرغ‌ها، روغن مایع و نمك را در كاسه‌ای بریزید و به تدریج آب بیفزائید تا خمیری حاصل شود كه موقع ورز دادن به دست نچسبد.

خمیر تهیه شده را، با وردنه مانند لواش پهن و نازك كنید. بعد خمیر را به اندازه‌ی 5×14 سانتیمتر به صورت مستطیل برش بزنید.

سپس مایه‌ی میانی را وسط خمیر بگذاید و لبه‌های خمیر را با تخم‌مرغ زده شده مرطوب كنید و ببندید. حالا

اِگ رول را در روغن فراوان و داغ سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود. آن گاه با سس گوجه‌فرنگی میل نمائید.

برای تهیه‌ی مواد میانی، روغن را در ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید.

حالا پیاز، سیر، موسیر، پیازچه، كلم برگ سفید، فیله‌‌ی مرغ ساطوری شده و جوانه‌ی ماش را در آن تفت دهید.

در حین تفت دادن، نمك، فلفل، نمك چینی، پودر زنجفیل، سویاسس، سركه‌ی بالزامیك و روغن كنجد را اضافه كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیمواد لازم اگ رولدستور تهیه اگ رولروش تهیه اگ رولمواد میانی اگ رولخمیر اگ رولاگرول تعداد بازديد: 890 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است