Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 05:13

گراتن قارچ

گراتن قارچ

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب زمینی 450 گرم

 

قارچ خرد كرده 150 گرم

 

روغن زیتون به میزان لازم

 

برگ بو 1 عدد

 

خامه 200 میلی‌لیتر

 

شیر 100 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سس خردل 1 قاشق چایخوری

 

سیر له كرده 3 عدد

 

جعفری خرد كرده 50 گرم

 

مخلوط رنده كرده‌ی پنیر موزارلا  و گودا 100 گرم

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

سیب‌زمینی را بپزید، پوستش را بگیرید و حلقه‌ای خرد كنید.

آن‌گاه قارچ را در روغن زیتون تفت دهید، برگ بو را بیفزائید و صبر كنید تا آب قارچ كاملاً كشیده شود.

حالا فر را با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و ظرف نسوز مناسبی را چرب نمائید.

اكنون سیب‌زمینی‌ها و قارچ را به‌صورت لایه لایه در ظرف بچینید و مخلوط خامه، شیر، نمك، فلفل، سس خردل، سیر و جعفری را رویش بریزید و پنیر بپاشید.

اینك گراتن را به مدت 30-40 دقیقه در فر بپزید تا رویش طلائی رنگ شود.

گراتن را با همان ظرف سر میز ببرید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیآشپزی با قارچغذای مللانواع گراتنآموزش گراتنآشپزباشیگراتن قارچ تعداد بازديد: 1320 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است