Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 16:55

پيراشكی اسفناج و ريحان

پيراشكی اسفناج و ريحان

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مرغ پخته و مكعبی خرد كرده 2 پیمانه

اسفناج خرد كرده و پخته 300 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز كبابی و خرد كرده 1 عدد

پنیر خامه‌ای 120 گرم

پنیر گودای رنده كرده 120 گرم

ریحان خرد كرده 2-3 قاشق سوپخوری

پودر سیر یك چهارم قاشق چایخوری

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

فلفل یك چهارم قاشق چایخوری

خمیر هزارلا 2 ورق (2 مربع 25 سانتیمتری)

تخم مرغ همزده 1 عدد

آب 1 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان برای روی خمیر در صورت دلخواه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

مرغ، اسفناج، فلفل دلمه‌ای، پنیر خامه‌ای، پنیر گودا، ریحان، پودر سیر، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه هر ورق خمیر هزارلا را به 4 مربع تقسیم كنید تا به این ترتیب 8 مربع 12/5 سانتیمتری داشته باشید! حالا وسط هر خمیر مقداری از مواد میانی فراهم كرده بگذارید و لبه‌های خمیر را با مخلوط تخم‌مرغ و آب مرطوب كنید.

سپس خمیر را به شكل مثلث تا كنید و لبه‌هایش رابه كمك چنگال به هم بچسبانید. اكنون روی پیراشكی‌ها نیز تخم‌مرغ بمالید و در صورت دلخواه، پنیر پارمسان بپاشید. اینك روی پیراشكی‌ها 2-3 شكاف كوچك ایجاد كنید و آن‌ها را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید. آن‌گاه پیراشكی‌ها را به مدت تقریبی 15-18 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا ترد و طلائی رنگ شوند.

 

برچسب ها: آَشپزی با اسفناجمواد لازم پيراشكی اسفناج و ريحانروش تهیه پيراشكی اسفناج و ريحانپيراشكی اسفناج و ريحانپيراشكی تعداد بازديد: 403 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است