Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 22:00

اسپاگتی با سس سبزی

اسپاگتی با سس سبزی

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلالی خرد كرده 1عدد درشت

 

هویج خلالی خرد كرده 2 عدد

 

كدو (سبز) خلالی خرد كرده 2 عدد

 

فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خرد كرده از هر كدام 1 عدد

 

 

كرفس خلالی خرد كرده 1 ساقه

 

قارچ خلالی خرد كرده 100 گرم

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 3 حبه

 

قرص عصاره سبزی 1 عدد

 

سركه بالزامیك  3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

فیله مرغ خلالی خرد كرده 300 گرم

 

اسپاگتی 300 گرم

 

پنیر پارمسان  رنده‌‌كرده  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – پوراندخت نمیرانیان

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و پیاز و هویج را در آن تفت دهید. آن‌‌گاه كدو، فلفل‌دلمه‌ای، كرفس، قارچ و آبلیمو را بیفزائید و ده دقیقه بپزید.

حالا سیر، قرص سبزی، سركه بالزامیك، نمك، فلفل و فیله مرغ را اضافه كنید و 5- 10 دقیقه دیگر تفت دهید. اكنون پاستا را در آب جوش بریزید و همینكه نرم شد، آبكش كنید. اینك پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با مخلوط فراهم كرده و پنیر بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: انواع اسپاگتیاسپاگتیآموزش اسپاگتیطرز تهیه اسپاگتیاسپاگتی با سساسپاگتی سبزیآشپزی با سبزی تعداد بازديد: 1231 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است