Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 09:00

پيك‌نيك با ماهی كيلكا و سيب‌زمينی

پيك‌نيك با ماهی كيلكا و سيب‌زمينی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پشندی 500 گرم

 

ماهی كیلكا 300 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری  

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

زنجفیل رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

سركه‌ی قرمز 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ی خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز قرمز خلالی خرد كرده 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوستشان را بگیرید و مكعبی خرد كنید. ماهی را بشوئید، در صافی بریزید و رویش نمك و فلفل بپاشید.

آن‌گاه ماهی را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود.

سپس ماهی را در مخلوط آرد و زردچوبه بغلتانید و در روغن فراوان و داغ سرخ كنید.

حالا سیب‌زمینی‌ها را با نمك، زنجفیل، سركه و روغن زیتون مزه‌دار كنید و همراه با ماهی، پیازچه و پیاز قرمز، لابه‌لای هم در شیشه‌‌ی در دار و مناسبی بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییماهی كيلكا و سيب زمینیروش پخت ماهیغذای پیک نیکیماهی و سیب زمینیپیک نیک تعداد بازديد: 695 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است