Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 01:50

كوفته مرغ تایلندی

كوفته مرغ تایلندی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت مرغ چرخكرده 1 كیلوگرم

 

مغز نان سفید  1 پیمانه

 

پیازچه خردكرده 4 ساقه

 

تخم گشنیز سائیده 1 قاشق سوپخوری

 

گشنیز تازه و خردكرده 1 پیمانه

 

سس فلفل شیرین 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آبلیمو 1 تا 2 قاشق سوپخوری

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

آشپزباشی

 

مرغ و نان را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید. بعد پیازچه تخم گشنیز، گشنیز تازه، سس فلفل و آبلیمو را بیفزائید و همه مواد را خوب با هم مخلوط كنید. حالا، دستتان را خیس كنید

و از این مایه، گلوله‌هائی به اندازه گردو درست كنید. فر(تاون) را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم نمائید. حالا، روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و كوفته‌ها را در آن سرخ نمائید. اینك، آن‌ها را در سینی بچینید و به مدت 5 دقیقه در فر بپزید. اكنون كوفته‌ها‌ی مرغ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کوفتهمواد لازم کوفتهآشپزباشیكوفته مرغ تایلندیکوفته مرغکوفته تایلندیروش تهیه کوفته تعداد بازديد: 1471 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است