Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 02:04

کباب بوقلمون و هلو

کباب بوقلمون و هلو

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 سینه بوقلمون مکعبی خرد کرده 600 گرم

 

هلو 2 عدد

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد کرده 1 عدد

 

روغن مایع به میزان لازم

 

نمک به میزان لازم

 

پرک فلفل قرمز به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه دیپ انبه و عسل:

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

چیلی (فلفل قرمز تند) خرد کرده 1 عدد کوچک

 

سیر له کرده 1 حبه

 

انبه ریز خرد کرده  1 عدد

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

سس سویا کمی

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بوقلمون، هلو و فلفل دلمه‌ای را به سیخ چوبی بکشید، رویشان روغن بمالید و آن‌ها را کباب کنید. آن‌گاه کباب‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و رویشان نمک و پرک فلفل قرمز بپاشید. اینک کباب را با دیپ فراهم کرده میل کنید.

روش تهیه دیپ: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه چیلی و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا انبه، عسل و قدری آب به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد. اکنون سس سویا را افزوده و دیپ را از روی حرارت بردارید. 

یادآوری: چنانچه میوه‌های یاد شده در این دستور، به صورت تازه در دسترستان نبود، می‌توانید از کمپوت آن استفاده کنید.

 

برچسب ها: انواع کبابکباب بوقلمون و هلوکباب بوقلمونکباب چوبیکباب با سس هلو تعداد بازديد: 815 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است