Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:39

گراتن آلفردو

گراتن آلفردو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى  4-6 نفر

سیر له کرده 1 حبه

کره به میزان لازم

پاستا پنه (پخته و آماده کرده)  500 گرم

نمک به میزان لازم

خامه 100 گرم

ریحان خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

پودر پنیر پارمسان 50 گرم

بادام زمینی خرد کرده 50 گرم

پودر جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری

پنیر رنده کرده موزارلا 200 گرم

سس بشامل 150 گرم

آشپزباشی - علیرضا فروغی

سیر را در کره تفت دهید. آنگاه پاستا را به آن اضافه کنید. و به ترتیب نمک، خامه، ریحان، پنیر پارمسان و بادام زمینی را نیز بیفزائید.

سپس مخلوط را از روی حرارت برداشته و جوز هندی را اضافه کنید. اینک کف ظرف مناسبی را با پنیر و سس بپوشانید و پاستای آماده شده را کف ظرف بریزید.

قدری دیگر از سس را روی سطح پاستا بدهید و پنیر را نیز اضافه کنید و در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 5 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای مللانواع گراتنآشپزباشیعلیرضا فروغیغذای فرانسویگراتن و سوفلهگراتن آلفردو تعداد بازديد: 1536 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است