Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 شهریور 1399 - 19:49

کتلت بره در نان پیتا

کتلت بره در نان پیتا

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 نان باگت خرد کرده 1 عدد کوچک

 

گوشت چرخکرده 500 گرم

 

نعنای ریز خرد کرده 20 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

پنیر فتای خرد کرده 50 گرم

 

سیر له کرده 1 حبه

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

زیره آسیاب کرده 1پینچ

 

روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم

 

نان پیتا 6 عدد کوچک

 

فیله گوجه فرنگی ریز خرد کرده 2 عدد

 

کاهوی خرد کرده 6 برگ

 

نعنای ریز خرد کرده (اضافی) 1 قاشق چایخوری

 

پیاز حلقه‌ای خرد کرده یک نصفه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

نان باگت را در ظرف مناسبی بریزید و در آب یا شیر، بخیسانید. آن‌گاه آب اضافی را دور بریزید و گوشت، نعنا، تخم‌مرغ، پنیر، سیر، نمک، فلفل و زیره را به نان بیفزائید و مخلوط کنید. حالا از مایه فراهم کرده، 6 عدد کتلت بسازید و در روغن سرخ نمائید.

اکنون گوجه‌فرنگی را با کاهو و نعنا (اضافی) مخلوط کنید و نان‌ها را شکاف دهید. سپس نیمی از مخلوط گوجه‌فرنگی را همراه با پیاز، درون نان‌ها بریزید و کتلت را رویش بگذارید. آن‌گاه باقیمانده سبزیجات را روی کتلت بریزید.

 

برچسب ها: کتلتانواع کتلتکتلت بره در نان پیتاکتلت برهغذا با نان پیتا تعداد بازديد: 864 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است