Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 مرداد 1396 - 23:03

بوریتوی میگو

بوریتوی میگو

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

برنج  90 گرم

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 1 حبه

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 200 گرم

 

میگوی پاك‌كرده 500 گرم

 

پنیر گودا یا چدار رنده كرده 150 گرم

 

خامه‌ی صبحانه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

 

نان لواش  8 عدد به قطر20-25 سانتیمتر

 

آویشن برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

برنج را در مقداری آب و نمك بپزید تا نرم شود. آن‌گاه روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز، سیر و آویشن را بیفزائید و 2-3 دقیقه، تفت دهید.

سپس برنج و گوجه‌فرنگی‌ها را اضافه كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب گوجه‌فرنگی كشیده شود.

حالا میگو را بیفزائید و 3 دقیقه، تفت دهید. اكنون تابه را از روی اجاق بردارید و پنیر و خامه را به مخلوط میگو، بیفزائید.

اینك فر را با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. هر یك از نان‌ها را در بشقابی بگذارید. یك هشتم از مخلوط فراهم كرده را وسط نان بریزید و مانند بقچه ببندید.

آن‌گاه بوریتوها را در ظرف نسوزی بچینید به گونه‌ای كه قسمت بقچه شده در زیر قرار گیرد!

سپس قدری روغن زیتون رویشان بمالید و اندكی آویشن بپاشید. حال بوریتو را به مدت تقریبی 5 دقیقه، در فر قرار دهید تا آماده‌ی مصرف شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآشپزی در فربوریتوی میگوروش مصرف میگوروش پخت میگوبوریتو تعداد بازديد: 231 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است