Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 11:02

برنج سرخ شده

برنج سرخ شده

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برنج 1 كیلوگرم

 

فیله گوساله  400 گرم

 

سیر رنده كرده 3 حبه

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

موسیر رنده كرده 50 گرم

 

فلفل دلمه‌ای از هر رنگ ریز خردكرده 1 عدد

 

پیازچه خردكرده  100 گرم

 

قارچ خردكرده  200 گرم

 

روغن مایع  150 میلی‌لیتر

 

نخودفرنگی پخته  1 پیمانه

 

نمك، فلفل، نمك چینی و زنجفیل از هر كدام   یك قاشق چایخوری

 

سویا سس 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ  5 عدد

آشپزباشی- شهلا سیف پور

 

برنج را آبكش و دم كنید. بعد فیله گوساله را قیمه‌ای خرد كنید. آن‌گاه سیر، پیاز‌و موسیر را همراه با فلفل دلمه‌ای‌ها،‌ پیازچه و قارچ، در روغن تفت دهید. گوشت را نیز بیفزائید و با هم تفت دهید. سپس نخود فرنگی، نمك، فلفل، نمك چینی، زنجفیل و سویا سس را اضافه كنید.

بعد تخم‌مرغ‌ها را با چنگال بزنید، در روغن سرخ ‌كنید و بعد خرد كنید و با مواد مخلوط نمائید. در پایان، برنج پخته را نیز در روغن تفت دهید و همه مواد را به آن بیفزائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیشهلا سیف پوربرنج سرخ شدهروش تهیه برنج سرخ شدهتهیه برنج سرخ شدهمواد لازم برنج سرخ شده تعداد بازديد: 1256 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است