Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 30 دی 1399 - 17:30

پاچینی با سس ریحان

پاچینی با سس ریحان

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

بازوی مرغ 500 گرم

 

سویا سس 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آرد سوخاری 1 پیمانه

 

كنجد یا كورن فلكس 1 پیمانه

 

روغن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس ریحان

 

كره 25 گرم

 

پنیر خامه‌ای 2 قاشق سوپخوری

 

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

ریحان خردكرده 1 پیمانه

 آشپزباشی – انسیه حافظی

 

 ابتدا پوست بازو را بگیرید و دور بریزید. آن‌گاه به كمك چاقوی تیزی، به آرامی گوشت مرغ را از استخوان جداكنید و به طرف پائین بكشید تا گوشت مرغ در پائین استخوان جمع شود. سپس رویشان سویا سس بریزید و چند ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا تخم‌مرغ‌ها، شیر، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید و آرد سوخاری، كنجد یا كورن فلكس را در كاسه دیگری بریزید.

اكنون پاچینی‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ بغلتانید و بعد در مخلوط آرد سوخاری بزنید و در روغن فراوان و داغ برشته كنید. اینك پاچینی‌ها را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بگذارید و با سس ریحان میل كنید.

روش تهیه سس ریحان: كره، پنیر خامه‌ای، سس مایونز، نمك، فلفل و سیر را با هم مخلوط كنید. آن‌گاه ریحان را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغآشپزباشیانسیه حافظیپاچینی با سسپاچینیانواع پاچینیطرز تهیه پاچینیمواد اولیه پاچینیدستور پاچینیآموزش پاچینیآشپزی با سس ریحان تعداد بازديد: 2204 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است