Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 20:35

خورش قارچ

خورش قارچ

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز ریز خرد كرده 2 عدد متوسط

 

روغن مایع 100 میلی‌لیتر

 

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 3 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

پودر كاری 1 قاشق سوپخوری

 

سس خردل 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

قارچ خرد كرده 750 گرم

 

آبلیمو 5 قاشق سوپخوری

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

ابتدا پیاز را در نیمی از روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.

حالا رب گوجه‌فرنگی، پودر كاری، خردل، نمك و فلفل را بیفزائید و دو دقیقه تفت دهید.

سپس آب را اضافه كنید و ده دقیقه بپزید.

قارچ، باقیمانده‌ی روغن و 3 قاشق از آبلیمو را در تابه‌ی دیگری بریزید و تفت دهید و آن را به مواد قبلی بیفزائید.

زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با باقیمانده‌ی آبلیمو با چنگال بزنید و به خورش بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

خورش قارچ را با نان یا چلو میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچانواع خورشآموزش خورشتخورش قارچآشپزباشیدستور خورشت تعداد بازديد: 946 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است