Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:39

ساندویچ بادمجان و موزارلا

ساندویچ  بادمجان و موزارلا

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نان برگر 4 عدد

 

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده و سرخکرده 200 گرم

 

گوجه فرنگی حلقه‌ای خرد کرده 1 عدد

 

پیاز خلالی خرد کرده و سرخکرده 1 عدد

 

پنیر موزارلای ورقه ای خرد کرده 200 گرم

 

برگ ریحان به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

روی نان‌ها کره بمالید و آن‌ها را درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10دقیقه برشته کنید.

آن‌گاه روی نان‌ها به ترتیب ورقه‌های بادمجان، گوجه‌فرنگی، پیاز سرخکرده، پنیر موزارلا و برگ ریحان بگذارید.

یادآوری: در صورت تمایل می‌توانید ساندویچ‌ها را درون فر گرم کنید تا پنیر آب شود.

 

 

برچسب ها: ساندویچساندویچ بادمجانساندویچ بادمجان و موزارلاساندویچ موزارلاآشپزی آسان تعداد بازديد: 1066 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است