Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 03:04

كیش قارچ

كیش قارچ

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

ژامبون 6 ورق

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ همزده 4 عدد

 

خامه 375 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌دوم پیمانه)

 

جوز هندی رنده‌كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

اسفناج خردكرده 300 گرم

 

قارچ خردكرده 100 گرم

 

پیاز ریز خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

پنیر گودای رنده كرده 100 گرم

 

پنیر سفید رنده كرده 50 گرم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و ژامبون را در روغن تفت دهید تا ترد شود. آن‌گاه آن را خرد كنید و كنار بگذارید.

سپس تخم‌مرغ‌ها، خامه، جوز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

حالا ژامبون، اسفناج، قارچ، پیاز، نیمی از پنیر گودا و پنیر سفید را به مایه‌ی تخم‌مرغ بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون مایه‌‌ی فراهم‌كرده را در قالب نسوز تارت به قطر 22 سانتیمتر بریزید و باقیمانده‌ی پنیر گودا را رویش بپاشید و به مدت تقریبی 35 دقیقه یا تا زمانیكه روی كیش بپزد و طلائی رنگ شود، در فر بگذارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچآشپزی در فرآموزش کیشانواع کیشكیش قارچ تعداد بازديد: 1035 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است