Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 08:31

کیش کدو و فلفل

کیش کدو و فلفل

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 160 گرم

 

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

 

كره سرد و خرد كرده 100 گرم

 

آب یخ 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

مواد لازم میانی:

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد كوچك

 

كدوی رنده كرده و آبگرفته 1 عدد متوسط

 

آرد 2-3 قاشق سوپخوری

 

بیكینگ پودر یك دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 3 عدد

 

پنیر چدار یا گودای رنده كرده 200 گرم

 

فلفل سبز تند (چیلی) خرد كرده 2 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

آرد و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان، كره را با آرد مخلوط سازید تا به شكل خرده نان درآید. سپس آب را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به‌دست آید.

خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و دست كم 4 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر پهن كنید و با برشگر به قطر 13 سانتیمتر برش بزنید و در قالب تارتلت به قطر 11 سانتیمتر پهن كنید به گونه‌ایكه کف و دیواره قالب‌ را بپوشاند.

اکنون روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نکند! سپس قالب‌های تارتلت را در سینی بچینید و خمیرکیش را به مدت تقریبی 7 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

اینک تارتلت‌ها را با مواد میانی فراهم كرده، پر كنید و دوباره آن‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیکه رویشان طلائی رنگ شود، در فر بپزید. 

روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه كدو را بیفزائید و تفت دهید.

حالا آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف دیگری بریزید و خوب هم بزنید تا كاملا یكدست شود. حالا كدو، تخم‌مرغ‌ها، مخلوط آرد، پنیر و چیلی را با هم مخلوط كنید.   

 

برچسب ها: کیش کدو و فلفلکیش کدوکیش فلفلآموزش کیشانواع کیش تعداد بازديد: 884 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است