Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 آذر 1399 - 12:28

مرغ پر كرده با قارچ و اسفناج

مرغ پر كرده با قارچ و اسفناج

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط

 

اسفناج خردكرده 600 گرم

 

قارچ ریزخردكرده 200 گرم

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سینه‌ی مرغ 6 تكه

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

نان خشك كوبیده به میزان لازم

 

پنیر پارمسان 3 قاشق سوپخوری

 

فلفل قرمز یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در تابه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.

سپس اسفناج، قارچ، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید و بگذارید آبش كشیده شود.

حالا سینه‌ی مرغ را بین دو كیسه‌ی نایلونی قرار دهید و با استیك‌كوب بكوبید تا قدری پهن شود و رویشان نمك و فلفل بپاشید.

اكنون هربار قدری از مواد فراهم‌كرده روی سینه‌‌ی مرغ بریزید و آن را رول كنید.

رول‌های مرغ را در تخم‌مرغ فرو برید و بعد در مخلوط خرده نان، پنیر و فلفل قرمز بغلتانید.

آن‌گاه رول‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجآموزش آشپزیآشپزی با قارچآشپزی با مرغمرغ پر كرده با قارچ و اسفناجمرغ شکم پرمرغ پر کرده تعداد بازديد: 1191 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است