Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 03:46

تارتلت گوجه‌فرنگی

تارتلت گوجه‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 175 گرم

 

كره 85 گرم

 

پنیر چدار رنده كرده 85 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری 250 گرم

 

آویشن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. آرد، كره و پنیر چدار را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده‌ نان درآید. آن‌گاه تخم‌مرغ همزده را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را در 6 قالب یارتلت، به قطر 10 سانتی متر پهن كنید و قالب‌ها را 10 دقیقه، در یخچال نگه دارید. سپس روی خمیرها را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و 7-10 دقیقه، در فر بپزید.

حالا كاغذ روغنی و حبوبات را از روی خمیرها بردارید و 2-3 دقیقه‌ دیگر، نان‌ها را بپزید تا طلائی‌رنگ شوند. اكنون تارتلت‌ها را از فر درآورید و با گوجه‌فرنگی پر كنید. رویشان آویشن بپاشید و با كرم كاسترد بپوشانید.

آن‌گاه تارتلت‌ها را دوباره درون فر بگذارید و 10 دقیقه‌ دیگر بپزید. حالا دمای فر را به 130-150 درجه‌ سانتیگراد كاهش دهید و 15 دقیقه‌ دیگر، تارتلت‌ها را بپزید تا كاسترد ببندد. همینكه تارتلت‌ها خنك شدند، برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: برای تهیه‌ كرم كاسترد؛ 2 عدد تخم‌مرغ، 2 قاشق سوپخوری سس خردل و 4 قاشق سوپخوری خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: تارتلتآموزش تارتلتانواع تارتلتتارتلت گوجه فرنگیطرز تهیه تارتلتمواد لازم برای تارتلتآشپزی با تارتلت تعداد بازديد: 1367 تعداد نظرات: 0

نظر شما در موزد این غذا چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است