Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 09:40

آبگوشت بوقلمون

آبگوشت بوقلمون

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

نخود 50 گرم

 

لوبیای چیتی 50 گرم

 

گندم 30 گرم

 

گردن و ماهیچه‌ی بوقلمون 600 گرم

 

گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خردكرده 2 عدد متوسط

 

پیاز 2 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

لیموعمانی 3 عدد

 

سیب‌زمینی 3 عدد متوسط

 

به‌ خردكرده 1 عدد متوسط

 

سیر 2 حبه (به دلخواه)

 

گرد لیموعمانی یك دوم قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

نخود، لوبیا و گندم را دست‌كم 3-4 ساعت در آب گرم بخیسانید. قابلمه‌ی مناسبی بردارید، حبوبات را همراه با بوقلمون، گوجه‌فرنگی و یك عدد پیاز در قابلمه بریزید.

نمك، فلفل، زردچوبه و لیموعمانی را هم بیفزائید و روی اجاق بگذارید.

درِ قابلمه را نبندید تا جوش بیاید. چنانچه كف روی آن جمع شد، آن را با قاشق بردارید، شعله را كم كنید و در قابلمه را ببندید تا مواد بپزند.

حالا سیب‌زمینی و به را نیز داخل قابلمه بریزید و بگذارید بپزد و آبگوشت جا بیفتد. آب گوشت را در ظرف مناسبی بكشید.

بقیه‌ی‌ مواد را در صورت دلخواه، پس از جدا كردن استخوان‌ها، می‌توانید بكوبید.

اگر بخواهید گوشت كوبیده مزه‌دار شود، 1 عدد پیاز باقیمانده و سیر را رنده كنید و تفت دهید و به گوشت كوبیده بیفزائید.

گرد لیمو و دارچین را هم روی آبگوشت بپاشید. این غذا را با نان تازه، سبزی خوردن و ترشی، میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آبگوشتآموزش آبگوشتآشپزی با بوقلمونآبگوشت بوقلمونغذا با بوقلموندستور آبگوشت تعداد بازديد: 1396 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است