Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:54

اسپاگتی بيف و براكلى

اسپاگتی بيف و براكلى

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

اسپاگتی 200 گرم

استيك فيله گوساله ١ برش

نمك و فلفل  به میزان لازم

براكلى خرد کرده یک پیمانه

سس ورچسترشاير  ٣ قاشق سوپخورى

سس سويا  ٢ قاشق سوپخورى

سس ماهى يا صدف  ٢ قاشق سوپخورى

آشپزباشی - سرمه جلیلی

اسپاکتی را داخل آب جوش ریخته و به شیوه آلدانته بپزید و کنار بگذارید.  آن‌گاه استيك را با نمك و فلفل مزه داركرده و گريل كنيد.

سپس براكلى را داخل آبجوش بریزید و نيم پز كنيد. اینک درون قابلمه اسپاگتی، براكلى، سس‌ها و استيك برش زده را مخلوط كرده و به مدت ١٥ دقيقه دم بگذاريد.

یادآوری: آلدانته به نوعی طبخ اسپاگتی گفته می‌شود که در آن اسپاگتی کاملاً مغز‌پخت نمی‌شود.

برچسب ها: آشپزباشیسرمه جلیلیطرز پخت اسپاگتیاسپاگتی بیف و براکلیآلدانتهطرز پخت آلدانتهطرز پخت اسپاگتی بیف و براکلی تعداد بازديد: 891 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است