Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 00:21

خوراك گوشت تند مغولی

خوراك گوشت تند مغولی

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن كنجد 60 میلی لیتر

 

پیاز حلقه‌ای خرد كرده 3 عدد متوسط

 

ادویه گرام‌ماسالا 2 قاشق چایخوری

 

زعفران آسیاب كرده یك چهارم قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

پودر فلفل قرمز (چیلی) یك دوم قاشق چایخوری

 

گوشت گوساله‌خلالی‌خرد‌كرده‌یک و نیم كیلوگرم

 

شیر 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ 160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

 

خامه 160 میلی لیتر

 

بادام آسیاب کرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه ادویه گرام‌ماسالا، زعفران، زردچوبه، زنجفیل و چیلی را افزوده و تفت دهید.

حالا گوشت را بیفزائید و آن را روی حرارت تند تفت دهید تا گوشت طلائی رنگ شود. اكنون شیر، عسل و آب مرغ را افزوده و خوراك را 30 دقیقه روی حرارت ملایم، بپزید و گاهی خوراك را هم بزنید.

سپس خامه و بادام را درون خوراک بریزید و پس از چند دقیقه خوراك را از روی حرارت بردارید. 

یادآوری: می‌توانید این خوراك را با چلو میل كنید.

 

برچسب ها: خوراک گوشتخوراك گوشت تند مغولیخوراک گوشت تندخوراک مغولیغذای مغولی تعداد بازديد: 1306 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است