Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 مهر 1399 - 08:39

تارتلت گوجه‌فرنگی و سیاهدانه

تارتلت گوجه‌فرنگی و سیاهدانه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 200 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره سرد خردكرده  100 گرم

 

سیاهدانه 2 قاشق چایخوری

 

آب سرد یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

برگ ریحان برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری 24 عدد

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

كره 40 گرم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

شیر 225 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر چدار رنده كرده 50 گرم

 

پنیر خامه‌ای 100 گرم

 گروه آشپزی

 

آرد و نمك را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، كره را بیفزائید و مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه سیاهدانه و آب سرد را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 10 سانتیمتر، دایره‌هائی از خمیر ببرید و در قالب‌های تارتلت قرار دهید. رویشان را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

حالا تارتلت‌ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فرم گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید. 2 عدد گوجه فرنگی مینیاتوری داخل هر یك از تارتلت‌ها قرار دهید و رویشان سس پنیر بریزید و دوباره به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید.

اینك تارتلت‌ها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با ریحان بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: روی گوجه‌فرنگی روغن زیتون بمالید و در سینی فر بچینید. آن‌گاه سینی را به مدت 5 دقیقه زیر گریل بگذارید تا گوجه‌فرنگی‌ها برشته شوند، سپس كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

آرد را بیفزائید و به مدت 5-8 دقیقه، تفت دهید. سپس شیر را به آرامی بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود. حالا نمك، و فلفل و مخلوط دو پنیر را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش تارتلتانواع تارتلتطرز تهیه تارتلتمواد اولیه تارتلتتارتلت گوجه‌فرنگیتارتلت سیاهدانه تعداد بازديد: 966 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است