Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 22:13

شیشلیك و كره با طعم ريحان

شیشلیك و كره با طعم ريحان

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی نرم 25 گرم

 

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

 

ریحان خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

فیله‌ی گوساله متصل به استخوان 2 تكه‌ی 225 گرمی

 

روغن زیتون به میزان لازم

 

برگ ریحان برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

كره، سس خردل، ریحان و اندكی نمك و فلفل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه روی گوشت روغن زیتون بمالید و اندكی فلفل بپاشید.

سپس آنها را روی صفحه‌ی چربكرده‌ی گریل بگذارید و به مدت تقریبی 7-10 دقیقه، هر طرف فیله‌ها را كباب كنید و هرازگاهی رویشان روغن زیتون بمالید.

حال شیشلیك را برای پذیرائی در بشقاب مناسبی بگذارید و كره‌ی ریحان را رویشان قرار دهید و در صورت دلخواه با برگ‌های ریحان بیارائید و بلافاصله میل كنید.

نكات خواندنی

اگر برگ ریحان را همراه غذا بخورید در هضم غذا مؤثر است. دم كرده‌ی برگ ریحان درمان‌كننده‌ی سرگیجه است.

خوردن ریحان دستگاه هاضمه را تقویت می‌كند. نوشیدن یك فنجان دم‌كرده‌ی ریحان نفخ و گاز معده را از بین می‌برد.

اگر گلدان ریحان را جلوی پنجره قرار دهید، حشرات را فراری می‌دهد.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای مللآشپزی با فیله گوسالهآموزش شیشلیکانواع شیشلیکشیشلیك و كره با طعم ريحان تعداد بازديد: 857 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است