Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 11:47

چلوگوشت

چلوگوشت

shooroshirin1

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 2 پیمانه

 

نمك به میزان لازم

 

كره آبكرده 50 گرم

 

ماهیچه گوسفند  2 عدد

 

پیاز ریز خرد كرده  500 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – معصومه عیوضی

 

برنج را بخیسانید و در آب جوش دارای نمك بریزید. همینكه مغز برنج نرم شد آن را آبكشی كنید. آن‌گاه برنج را در قابلمه مناسبی بریزید، كره را رویش بدهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه چلو را دم كنید. سپس چلو را در بشقاب مناسبی بكشید و ماهیچه پخته را رویش بگذارید و قدری از آب ماهیچه را رویش بریزید.

روش تهیه ماهیچه: ابتدا نیمی از پیاز را در قابلمه بریزید و ماهیچه را روی پیاز قرار دهید. باقیمانده پیاز را روی ماهیچه بریزید، در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم آن را بپزید. در اواخر پخت نمك و زعفران را به ماهیچه بیفزائید.

یاد‌آوری: پیاز روی حرارت ملایم آب می‌اندازد و گوشت به آرامی در آب پیاز می‌پزد. در این روش پخت، ماهیچه بسیار لذیذ و دلچسب می‌شود.

برچسب ها: آشپزی با گوشتآموزش چلوگوشتچلو گوشتانواع چلوطرز تهیه چلوگوشتمواد اولیه چلوگوشت تعداد بازديد: 1034 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است