Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:15

سالاد قیفی

سالاد قیفی

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

خمیر میل‌فوی ( هزارلا) 500 گرم

 

تخم مرغ همزده 1عدد

 

سالاد الویه یا سالاد سبزی به میزان لازم

آشپزباشی

 

خمیر میل فوی را با وردنه، روی سطح آردپاشیده باز كنید. سپس خمیر را به صورت نوارهای باریكی برش بزنید اكنون دیواره‌ی بیرونی قیف‌های فلزی را آرد بپاشید و از قسمت پائین قیف، با همین نوارها سطح قیف‌ها را بپوشانید. اینك با برس روی خمیر را تخم مرغ بمالید.

بعد آن‌ها را در سینی مخصوص فر بگذارید و در فر(تاون) گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید تا برشته شوند. پس از سرد شدن، قیف‌های خمیری را به آرامی از قالب‌های فلزی جدا كنید و داخل آن‌ها را با سالاد پر ‌كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادآشپزباشیسالاد قیفیآموزش سالاد قیفیروش تهیه سالاد قیفیمواد لازم سالاد قیفی تعداد بازديد: 1338 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است