Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 00:39

اسپاگتی و كوفته‌های پنیری

اسپاگتی و كوفته‌های پنیری

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

اسپاگتی  250 گرم

 

مواد لازم برای كوفته‌های پنیری

 

گوشت چرخكرده  500 گرم

 

جعفری خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

پنیر پارمسان رنده‌كرده  60 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی

 

كره  15 گرم

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد

 

ریحان خشك  2 قاشق چایخوری

 

اورگانو  1 قاشق چایخوری

 

گوجه‌فرنگی خردكرده  440 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

آب گوشت  250میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شكر  1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه سائیده  به میزان لازم

آشپزباشی

 

اسپاگتی را طبق دستور پخت نوشته‌شده بر روی بسته، داخل آب جوش بریزید و بپزید. سپس آب اضافی آن را خالی كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه كوفته‌ها را روی‌آن قرار دهید و سس را بیفزائید.

روش تهیه كوفته‌های پنیری

گوشت چرخكرده، جعفری، پنیر پارمسان، رب گوجه فرنگی و تخم مرغ را، در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. تا مخلوط شوند. آن‌گاه از مایه به‌دست آمده، توپ‌های كوچكی درست كنید و در تابه نچسبی، به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ كنید. سپس كوفته‌های سرخ‌شده را بردارید و روی هوله كاغذی قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.

روش تهیه سس گوجه فرنگی

كره را در تابه بزرگی آب كنید. سپس پیاز، ریحان و اورگانو را به مدت 2 تا 3 دقیقه و یا تا زمانی كه پیاز، نرم و سبك شود، تفت دهید. آن‌گاه، گوجه فرنگی، رب گوجه، آب گوشت و شكر را اضافه كنید و هم بزنید. وقتی شروع به جوشیدن كرد، شعله را كم كنید و بگذارید آرام‌آرام به مدت 30 دقیقه بجوشد تا سس غلیظی به دست آید. فقط هر‌ازگاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد. حالا كمی فلفل هم برای مزه‌دار كردن به آن بیفزائید. در این هنگام، كوفته‌ها را درون سس قرار دهید و 5 دقیقه دیگر صبر كنید تا بپزد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیاسپاگتیآشپزباشیمواد لازم اسپاگتیاسپاگتی و كوفته‌های پنیریروش تهیه اسپاگتیکوفته های پنیری تعداد بازديد: 882 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است